Драгана: Поносна сам на тату и на презиме Џајић

Blic.rs
Драгана: Поносна сам на тату и на презиме Џајић

Заједништво нас је очувало кад је мој тата ухапшен. Неки људи вјерују да ме тата форсира у манекенству, али је истина далеко од тога, он нема појма шта сам радила и у којим кампањама сам све учествовала - каже за „Блиц“ манекенка Драгана Џајић (21), ћерка предсједника Црвене звезде Драгана Џајића.

Драгана истиче да је хапшење њеног оца најтежи догађај у њеном животу. Она додаје да јој је познато презиме донело више штете него користи у свијету моделинга.

- Тата је био на само једној мојој ревији да би ме подржао. Изненадио би се када би му неко показао моје фотографије из модних кампања јер га просто то не занима. Дешавало се да ме одбију на кастинзима јер сам Драганова ћерка. На тренутак ми је било криво, а касније сам се томе смејала јер нико од тих ликова није рекао прави разлог, већ су смишљали бесмислене изговоре. Иначе, тип сам који прво сам одболује своју бол и схвати поенту, па тек онда то делим са мајком и сестром - каже Драгана. Док осваја модне писте у Паризу и Милану, успијева и да студира на Факултету организационих наука.

- Завршила сам балетску школу „Лујо Давичо“ и била државна првакиња. Случајно су ме приметили из УМС-а и ангажовали за ревију венчаница. Тако је кренуло, онда ме приметио чувени француски фотограф Жерес и понудио ми да се преселим у Париз. Одмах сам добила послове, а као свака тинејџерка, мислила сам да ћу одмах покорити свет. Сад се томе смејем.

Љубав према моди Драгана је наслиједила од родитеља, а карактер углавном од мајке.

- Најпоноснија сам на свог оца, мајку и сестру. Мама ме је родила на свој рођендан, тако да имамо доста заједничког, упорне смо и јаке. Моја сестра Сања је старија од мене две године и потпуно смо различите, док сам ја висока и крупна, она је ситна и крхка, али нераскидиво смо везане. Не можемо једна без друге, али путеви нас често воде на различите крајеве света. Она је на мастер студијама банкарства у Лондону - закључила је Драгана.

Не би се сликала гола

Драгана каже да се никад не би обнажила пред фото-објективом. А уколико буде потребе, планира да се подвргне пластичној хирургији.
- Смешно би било да сам у овим годинама радила неке захвате - каже она и додаје да њеној мајци не сметају коментари да је претерала са силиконима у уснама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана