Ђоганију бивша смјешта туђе дијете

Агенције
Ђоганију бивша смјешта туђе дијете

Гаги Ђогани ових дана пролази кроз праву драму. Наиме његова бивша дјевојка Милена је у другом стању и покушава да му смјести дијете другог мушкарца.

Оно што га је највише погодило и због чега је посегао за таблетама за смирење јесте прича извјесног М. Ц. који тврди да дијете које носи Милена није Гагијево, као што је представљено у медијима, већ његово.

- Поштовани, желим да вас обавестим да вест коју сте објавили с темом да је девојка Гагија Ђоганија трудна није тачна. Права истина је да се већ више од месец борим да докажем да сам ја отац детета. То могу да документујем фотографијама с Миленом, то јест мојом девојком. Неколико пута сам покушао да ступим у везу с поменутим Гагијем, али она то не дозвољава. Такође, инсистирао сам на ДНК анализи, али ни на то није пристала - писало је у мејлу који је послао М. Ц. медијима у Србији.

- Причало се по граду да је она у другом стању. Кад сам је питао да ли је то тачно, рекла ми је да није. Ако је трудна, дете није моје. Ружно је да ми бивша девојка смешта туђе дете. Она је желела да ми роди бебу, али нисмо имали услова за то. Можда је она остала у другом стању после наше везе, а дечку је рекла да је дете моје. Не знам - прича денсер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана