Дивна Карлеуша на базену мазила млађег момка

Агенције
Дивна Карлеуша на базену мазила млађег момка

Дивна Карлеуша (57), водитељ на радију и бивши учесник ријалитија "Велики брат", "Фарма" и "Академија дебелих", у медијима не жели да прича о свом момку, који је 30 година млађи од ње. Наиме, Карлеуша је виђена како се са својим момком "ваћари" у базену, не марећи на погледе људи који су се купали око њих.

- Дивна је била веома весела тога дана на базену, а са њом је био један млађи мушкарац. Нико није могао да претпостави о коме је ријеч, али су онда почели да се грле и мазе, те је било очигледно да јој је то момак. Они се ни у једном тренутку нису одвајали једно од другог, а заједно су се чак и купали у базену - изјавио је извор који се тај дан нашао на базену, а пренијели су медији у Србији. Водитељка није жељела да коментарише свој приватни живот, ни да открије идентитет човјека с којим је у вези.

- Свој приватни живот нећу да коментаришем. Ни ја се не мешам у туђи. Ја сам срећна и задовољна жена, што и свима желим - изјавила је Дивна. Подсјећања ради, када су је по изласку са "Фарме" новинари питали за млађаног момка, Дивна је изјавила:

- Слободно могу да се нашалим и да кажем, ако могу Мадона и Шер, могу и ја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана