Дијана се окумила с пјевачицом Јованом

Aгенције
Дијана се окумила с пјевачицом Јованом

Гламурозно вјенчање поп пјевачице Дијане Јанковић са ИТ стручњаком Даниелом Роквићем одржано је у Монте Карлу. Пред око 70 рођака, најближих пријатеља и пословних сарадника, брак је прво склопљен у катедрали Светог Шарла у Монаку, а затим у хотелу на самој обали, "Меридијан бич плаза", пишу српски медији.

- Иако је венчање било у католичкој цркви, што је многима било чудно, венчао нас је православни свештеник који је дошао из Париза. Венчање у цркви је изгледало толико чаробно да, када сам стигла до олтара, нисам могла да зауставим сузе, био је то најрадоснији тренутак у мом животу и нисам могла да се суздржим. Тренутак када нам је свештеник читао молитву и ставио круне остаће незабораван за мене. Одувек сам желела венчање у цркви, пред Богом, зато смо и решили да га обавимо пре општинског - изјавила је  Дијана.

Младенци су за кумове одабрали дугогодишње пријатеље Срђана Миловановића, власника Коперникус кабловских и ТВ система и вереника пјевачице Јоване Типшин, као и глумицу Барбару Петровић. Одмах послије изговорених брачних завјета, Даниел је спремио изненађење за своју жену, па је за први плес одабрао њену нову, и то бржу песму, "Живело море".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана