Дефинитивно нећу родити више од троје деце

Aгенције
Дефинитивно нећу родити више од троје деце

Позната старлета Ким Кардашијан признала је како не планира да има много дјеце. Иако су многи рекли како је могуће и да Норт остане јединица, Ким каже како не планира више од троје дјеце.

Изгледа да Ким неће поћи стопама своје мајке Крис Џенер која је родила чак шесторо дјеце. Није оспорила да са репером жели да има велику породицу, али сматра да је троје дјеце њен максимум.

"Желим да имамо велику породицу, али троје дјеце је за мене максимум. Мислим да не бих могла да се породим више од три пута. Дуго сам мислила да ће Нори бити јединица, али онда сам се сјетила како је мени било лијепо са мојом породицом, сестрама и братом, тако да ћу морати да скупим снаге за слиједећу трудноћу и порођај", рекла је Ким у шоуу Рајана Сикреста.

"Дефинитивно нећу моћи као моја мама. Она је луда, шесторо дјеце је родила! Када сам се порађала рекла сам мојој мајци да би требало да јој доделе орден што се чак шест пута породила", каже одушевљено Ким и не крије чињеницу да је дуго након пророђаја желела да Норт Вест буде њихова једина ћерка обзиром на тешку трудноћу и килограме које је добила у том периоду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана