Дашић мува Сорају

Агенције
Дашић мува Сорају

Владимир Дашић се не смирује! Иако је и даље у турбулентној вези са Миленом Ћеранић, то га уопште не спречава да флертује са другим дјевојкама.

 Након што је недавно бацио око на пјевачицу Раду Манојловић, сада је пожелио да се дружи и са атрактивном старлетом Сорајом Вучелић. Све се дешавало у клубу "Синема", гдје је у сепареу поред његовог сједила Сораја Вучелић са својим друштвом.

- Владимир је прошле недеље са колегама из кошаркашког клуба Будућност славио победу над Партизаном у једној кафани. Након тога је желео да славље наставе негде даље па је окренуо неколико менаџера. Један од њих му је рекао да ће Сораја доћи у "Синему" па је инсистирао да добије сепаре одмах поред ње. Шта је даље било наш папарацо није успео да сними, али људи који су се нашли на лицу места кажу да је Владимир цело вече покушавао да импресионира Сорају - рекао је извор близак менаџменту овог клуба а пренијели су српски медији.  Иначе Дашић је познат по својој слабости на познате и непознате даме, а његове афере неријетко излазе у жутој штампи. Ипак то очигледно не смета његовој супрузи с којом има и дијете с обзиром да је и даље у браку са њим и поред силних афера са Ћеранићевом.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана