Дара са другарицом у Тајланду, муж бијесан

Агенције
Дара са другарицом у Тајланду, муж бијесан

Дара Бубамара жестоко се посвађала са мужем Миланом Кесићем пред одлазак у Тајланд. Како пишу српски медији, до конфликта је дошло када је Новосађанка саопштила супругу да је аранжман за пут у Тајланд уплатила за њу и другарицу, те да не планира да на Пукет путује са њим и сином Костом.

Пјевачица крије да је на Пукет отпутовала без породице, те у медијима истиче да ужива на породичном одмору

- Милан је полудео због Дарине одлуке да летује са другарицом. Поготово што је у питању девојка коју Милан баш не мирише и због које су се до сада више пута расправљали. Посебно га је погодило што је Дара аранжмане наводно уплатила иза његових леђа, не питавши га ни да ли се слаже. То јој је отворено замерио, након чега је настала свађа и расправа током које су пале тешке речи - говори добро обавијештени извор.

Након свађе Дара се спаковала и отпутовала упркос Милановом противљењу, док је он остао у Београду да чува њиховог сина Косту. Откако је отишла, Милан и Дара чули су се само службено, и то када се распитивала како им је дијете и да ли му треба нешто. Интересантно је поменути да пјевачица крије да је на Пукет отпутовала без породице, те у медијима истиче да ужива на породичном одмору.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана