Данијели Вранић пријатељи окренули леђа

Aгенције
Данијели Вранић пријатељи окренули леђа

Пјевачица Данијела Вранић се послије двије године медијске паузе, у коју се повукла због здравствених проблема, вратила на музичку сцену.

Она је за српске медије открила да је прошла кроз веома тежак период, као и да су је многобројне колеге разочарале. Пјевачица отворено прича да је прошла кроз пакао док се борила са хормонским поремећајем, због којег се драстично угојила, и признаје да јој је већина пријатеља и колега окренула леђа када јој је било најтеже.

- Враћам се на велика врата сада када сам потпуно оздравила и пуна енергије. Ужелела сам се сцене, али ћу бирати колико ћу да наступам, јер не желим да доведем здравље у хаотично стање у каквом је било - рекла је Данијела.

Она је нагласила да је пролазила кроз пакао, пријатељи су је заборавили, док је била болесна а колеге су њен одлазак видјеле као једно радно мјесто више на сплаву.

- Сви они које сам вукла са собом по наступима престали су да се јављају, кроз главу су ми пролазиле слике свих оних који су се са мном дружили из интереса, цехови које сам платила, и то ме је много променило. Ево, и сада када се враћам, вратили су ми се и "пријатељи", и то без трунке срама, али ја сада знам с ким имам посла - разочарана је краљица београдских сплавова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана