Данијела не пушта Огњена самог

Агенције
Данијела не пушта Огњена самог

Ни у лудилу га не пушта самог. Огњен Амиџић и његова супруга Данијела као да су везани пупчаном врпцом. Он је јуче отпутовао у Цариград, гдје ће урадити ексклузивни интервју с Џенифер Лопез пред њен концерт у београдској "Комбанк арени" 20. новембра.

Али није могао без жене. Биће да јој није баш било мило да га пусти самог код сексепилне свјетске звијезде, па је спаковала ствари и запуцала с мужем у Турску. Што је сигурно, сигурно је.

Медији су их усликали на аеродрому "Никола Тесла". Тек што су стигли, Огњен је ушао у продавницу и Данијели купио чоколадицу и сок. Док је чекала свог драгог, пришли су јој, новинари, међутим, она није жељела ништа да коментарише.

- Немојте мене ништа да питате, молим вас. О свему што вас интересује причајте са Огњеном, то је његов посао - казала је Данијела. Кад се Амиџа вратио, са осмијехом се обратио медијима:

- Данијела и ја ћемо у Турској остати највероватније три дана. Драго ми је што ћу урадити интервју с Џенифер Лопез. Искористићу боравак у Цариграду да посетим Емину Јаховић и да заједно с њеном породицом направимо интересантан прилог у њеној вили. Биће свашта, пишу српски медији.

Можда би нам још нешто рекао о Џеј Ло да није било Данијеле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана