Данијел: Јована мора бити кажњена

Агенције
Данијел: Јована мора бити кажњена

Пјевач Данијел Алибабић, којег је још увијек законита супруга Јована Николић оптужила да је хомосексуалац и да ју је физички малтретирао, рекао је да ће она морати да докаже на суду све што је рекла о њему и да мора бити кажњена због лажи које је изрекла, пишу српски медији.

- Јована ће морати све што је изговорила да докаже на суду, мораћу да је тужим и за уцјену и за увреду. Јована дефинитивно мора бити кажњена због свих тих гнусних лажи које је изговорила. Моја породица није имала мира због тога. Те тукао сам је, те нисам, те хомосексуалац сам, те варао сам је са дјевојкама. Надам се да ће до суда моћи да одлучи шта је било - рекао је Данијел и додао да не може да препозна Јовану, да то више није жена коју је он волио. Црногорски пјевач је искористио прилику да се извини свима који су до детаља пратили оно што се дешавало између њега и Јоване и додао да он не би волио да износи детаље из свог приватног живота на начин на који је то Јована урадила.

- Када сам Јовани предложио да се раздвојимо, она ми је рекла да није паметно да се јавно разведемо јер нас људи гледају као једно. Није ми било јасно зашто бисмо због других људи морали да се понашамо овако или онако! - рекао је Данијел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана