Дадо Полумента дивљао улицама Београда

Агенције
Дадо Полумента дивљао улицама Београда

Дадо Полумента један је од звијезда естраде којег је баш брига за саобраћајне прописе. Он је недавно дивљао београдским улицама, што је снимила екипа "Папарацо лова", а пренијели таблоиди у Србији.

Они су забиљежили како је пјевач само у једном дану два пута прошао на црвено свјетло својим бијелим џипом марке "мерцедес".
Први пут Полумента је у друштву дјевојке Ане Ђорђевић, бивше жене Стефана Карића, који је прије два дана скинуо наногицу, а у недјељу се жени, прошао кроз црвено свјетло у току дана, а затим увече, пошто су напустили један познати београдски ресторан. Није искључено да је Дадо током вечере попио неку чашицу алкохола, али је могуће и да је веома нестрпљив па му је био проблем да сачека да се упали зелено свјетло на семафору.
Дадо је имао среће што га није зауставила полиција, пошто је за пролазак кроз црвено светло запрећена казна од 15.000 до 30.000 динара или затвор до 30 дана, као и шест казнених поена и забрана управљања возилом од најмање три мјесеца. Будући да је пјевач поновио прекршај, казна би му била дуплирана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана