Дадо одвео будућу супругу у Тајланд

Агенције
Дадо одвео будућу супругу у Тајланд

Дадо Полумента је с дјевојком Аном Ђорђевић отишао на двонедјељни одмор у Тајланд.

 Пјевач је љубавну везу с бившом супругом Стефана Карића, сином Сретена Карића, започео прије неколико мјесеци, тако да им је ово први дужи одмор, на којем ће се свакако још боље упознати, пишу српски медији. Како је већ писано, Ана и пјевач упознали су се кад је она почела да ради као његов визуелни директор, а љубав је планула већ на први поглед.

- Ана и Дадо су сами у Тајланду, али ће сигурно наћи неко друштво које познају јер наши људи обожавају да иду тамо у ово доба године. Пјевач је за њега и Ану изнајмио вилу с базеном, а имају и послугу, која им је на располагању током цијелог дана - каже  извор близак овом пару.

Нема сумње да је ово путовање од пресудног значаја за њихову будућност, с обзиром на то да ће тамо бити посвећени искључиво једно другом. Иначе, Дадо је од Ђорђевићеве старији седам година. Ана студира Природно-математички факултет, тренира карате и потиче из скромне породице. Полумента и она су први пут заједно виђени на промоцији његовог албума "Не дам ја на тебе", али су и тад, као и сад, крили своју везу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана