Чудан шопинг послије раскида?

Агенције
Чудан шопинг послије раскида?

Познато је да жене депресију и тугу лијече по продавницама, али овај потез је свакако доказ да се времена мењају

Уплакане, са чоколадом у руци трче од продавнице до продавнице и купују све што им падне под руку. Да из авиона се види да је то остављена дјевојка, међитим времена се мењају.

Плејбој зечица Анастасија Буђић свој раскид лијечила је куповином "пипљивијих" стварчица:

- Разлози за неке моје естетске подухвате били су полу-пословне, полу-приватне природе. Никада не бих урадила само због посла. Груди сам урадила са 22 године. Тада сам била емотивно пољуљана, јер ми је бивши дечко говорио да никада нећу бити Плејбој модел јер немам груди. Одмах по раскиду сам отишла и одрадила захват, и постала Плејбојева зечица. Послије тога сам оперисала горњу усну. Недавно сам оперисала и нос. Мој нос је остао апсолутно исти, нема промене. Моја мама је била под стресом да ћу се упропастити, пријетила је да ће да ме се одрекне. Касније није ни приметила да сам оперисала нос, испричала је Анастасија за Смедиа портал.

Изгледа да многе дјевојке прате овај тренд, али због недостатка финансијских средстава са клинике се не враћају са бујнијим попрсјем већ обично само са бујнијим устима. Мождас је ипак боље да се сви вратимо старом добром "нападу" на бутике и чоколаду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана