Црногорска манекенка: Удаћу се за Берлусконија, убила бих за њега!

Агенције
Црногорска манекенка: Удаћу се за Берлусконија, убила бих за њега!

Црногорска манекенка Катарина Кнежевић, која је прошле године изјавила да живи у вили Силвија Берлусконија, каже да није истина да се бивши премијер Италије вјерио са Франческом Паскале, јавиле су агенције.

Кнежевићева тврди да је у питању "медијска фарса" и да њена љубав са Берлусконијем и даље цвјета, толико да је спремна да убије за њега.

- Берлускони ме стално зове, наша љубав је већа од читаве Италије. За особу као што је он, ја сам спремна да убијем и умрла бих за њега - рекла је Катарина Кнежевић за италијански "Фато".

Кнежевићева тврди да је прича о вјеридби са Франческом Паскале измишљена јер иде Берлусконију у корист.

Он, наводно, покушава да прикупи поене у предизборној кампањи и представи се као озбиљан политичар који је превазишао скандале.

На питање да ли и даље живи са бившим премијером у вили, Кнежевићева је одговорила да њих двоје "живе свугдје".

Како преносе италијански медији, манекенка је покушала да упозна Берлусконија током његове посјете Црној Гори, у марту 2009. године, када је још била малољетна.

Иако јој обезбјеђење наводно није дало да прође, њих двоје су фотографисани већ два мјесеца касније, у ВИП ложи стадиона Сан Сиро у Милану, када је Катарина Кнажевић била пунољетна цијела три дана.

Нема сумње да Берлускони преферира млађе дјевојке.

Катарина Кнежевић је рођена 1991. године, а Франческа Паскале је од њега млађа чак 49 година.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана