Чола снимио Берберову пјесму?

Агенције
Чола снимио Берберову пјесму?

Хрватска ауторка Антонија Шола је прије двије године поклонила пјесму македонском водитељу и пјевачу Жарету Берберу, а затим ју је продала Здравку Чолићу, пишу српски медији. Нумеру "Што ти дадох", која се налази на Чолином новом албуму "Ватра и барут", Шола је поклонила Жарету у његовој емисији "Кој те шиша", гдје је била гост.

- Имам један текст, не знам да ли ће ти се свидјети. Могу да ти поклоним једну пјесму. И, наравно, ово ништа не кошта - рекла је Антонија, а пошто је заједно са Жаретом отпјевала нумеру, прокоментарисала је да је веома изненађена тиме како му нумера добро "лежи".

Жаре је аранжман привео крају и планира да је сними. Међутим, по изласку са "Фарме 5" доживио је непријатно изненађење кад је чуо нумеру коју је добио на поклон.

- Био сам непријатно изненађен и, слободно могу да кажем, преварен! Сви су чули да ми је Шола поклонила ту нумеру, коју ћу ускоро снимити. Не верујем да је Чола уопште знао да је то дар мени - рекао је Жаре. А како ће Здравко реаговати, остаје нам да видимо.

Лажна фотографија

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана