Чола био заљубљен у Дивну Карлеуша

Aгенције
Чола био заљубљен у Дивну Карлеуша

Дивна Карлеуша сломила је срце највећем заводнику с простора бивше Југославије Здравку Чолићу. Тачније, за њихову неуспјелу љубав највећи кривац је Дивнина мајка Дара.

Она није хтјела ни да чује да јој се старија кћерка забавља с Чолом, који је у то доба важио за највећег шармера. Сада успјешна водитељка била је његова тиха патња, а да се госпођа Дара није успротивила њиховом забављању, ко зна шта би се с њима догодило, пишу српски медији.

На естради се већ дуги низ година прича да су Дивна и Чола били у страственој вези. Међутим, извор близак водитељки, који је прилично упућен у њен љубавни живот, каже да то није тачно, већ да су између њих двоје постојале симпатије, али се романса није остварила.

- Знамо да се прича да је Дивна била у вези с Чолом, али то није истина. Наиме, он је отишао на врата стана у којем је живела на Новом Београду да пита њену мајку Дару да је изведе у град. Пошто је била веома строга, а Дивна још увек средњошколка, није дозволила тај излазак - каже поменути извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана