Цетински насамарио Јоксимовића

Агенције
Цетински насамарио Јоксимовића

Тони Цетински и Жељко Јоксимовић прекинули су дугогодишње пријатељство, а по свему судећи и сарадњу, и то због концерта у Македонији. Наиме, хрватски пјевач одржао је у Скопљу, у хали "Борис Трајковски" концерт, а као специјални гост појавио се двоструки представник на "Евросонгу".

Како пишу српски медији, а преноси извор са лица мјеста, проблем је настао јер је Тони најавио Жељков долазак у Скопље, а српском најпопуларнијем пјевачу то није ни јавио. Намазано, нема шта.

- Тони се дуго припремао за концерт у Скопљу. Реклама је свуда ишла, а на конференцији за штампу је најавио и Жељков долазак. Жељку је јавио тек након што је обавестио публику. Срећа, па је Јоксимовић професионалац и отишао је због људи који га тамо воле, а и како би испоштовао Тонија иако он њега није - прича овај извор и додаје да Цетински ни тиме није био задовољан па је након концерта бјеснио.

- Нико не зна шта је заправо био проблем у Тонијевој глави и зашто је био бесан. Изгледа да му није била довољна једна дуетска песма коју је Жељко отпевао с њим него је хтео више. На афтерпартију није желео да проговори реч о Жељку, а ни сам Јоксимовић није остао на забави - испричао нам је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана