Ћеранићева се преселила у Подгорицу

Aгенције
Ћеранићева се преселила у Подгорицу

Милена Ћеранић, пјевачица, преселила се у Подгорицу гдје је изнајмила стан заједно са кошаркашем црногорским репрезентативцем Владимиром Дашићем, с којим већ двије године успјешно одржава везу упркос чињеници да је он за то вријеме добио дијете са другом женом, пишу српски медији.

 Пјевачица се ове године преселила у Подгорицу, гдје су Владимир и она изнајмили стан, те пјевачица у Србију долази само ради наступа, гостовања, али и због своје породице, која живи у Крагујевцу. "Кажу да не успева леп и паметан, већ упоран, и Милена је управо таква, она је успела да се избори за своју љубав. Она и Влада већ пар месеци живе у Подгорици, где су изнајмили стан.

Љето је провела мало на Црногорском приморју, али без партнера, јер је он имао обавезе. У Србију долази само када има заказан наступ, цело лето је била на релацији Подгорица-Будва-Београд.

На све је била спремна због Владимира, а највећи доказ колико јој је стало до њега је баш њено пресељење у Црну Гору. Иначе, он више није са Маријом, у контакту су само због детета и виђају се искључиво због девојчице.

Владимир и Милена се лудо воле и сви смо знали да ће опстати и успети да се изборе за своју љубав", испричао је извор близак Ћеранићевој.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана