Цецу дочекују као Мадону!

Aгенције
Цецу дочекују као Мадону!

Српска фолк звијезда ће у децембру наступати у дворанама у којима су пјевале само највеће свјетске звијезде, попут краљице попа и Кајли Миног. Светлана Ражнатовић ће, након двије године, у децембру поново пјевати у Аустралији.

У њеним хитовима моћи ће да уживају становници Перта, Сиднеја и Мелбурна, а организатори турнеје, фирма "Парада" потрудила се да све буде дигнуто на највећи могући ниво. Цеца ће се пред публиком појавити у елитним дворанама у којима су до сада наступале само највеће свјетске звијезде, попут Мадоне и Кајли Миног!

Како сазнају српски медији, улазнице за њене концерте пуштене су у продају прије двадесет дана, а навала је толика да се предвиђа да ће ускоро бити распродате у сва три града. Управо због еминентних мјеста на којима ће Цеца запјевати, велико интересовање влада не само међу нашим људима у Аустралији - бројни љубитељи музике у "земљи кенгура" који немају везе с бившом Југом пожељели да чују особу која је најављена као највећа балканска суперзвијезда.

Организатори воде рачуна о свим детаљима, обезбијеђено је врхунско озвучење за спектакле, тако да ће концерти по свему бити престижни у односу на оне које су до сада имали српски пјевачи у Аустралији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана