Цеца: Вређа ми породицу ЈК: Муж јој је био ратни злочинац

Курир
Цеца: Вређа ми породицу ЈК: Муж јој је био ратни злочинац

Београд - Светлана Цеца Ражнатовић и Јелена Карлеуша данас су се коначно среле у суду. Пјевачице су се послије двије године нашле очи у очи у Вишем прекршајном суду, пише Курир.

На досадашњим рочиштима појављивала се само ЈК, па је данашње суочавање изазвало велико интересовање медија.

Подсјећања ради, Цеца је против Јелене  поднијела тужбу 2010. године због отвореног писма које је Карлеуша објавила на Фејсбуку.

У њему је Јелена уврједљиво говорила о Цециној дјеци Вељку и Aнастасији, а нњу назвала “сарадницом земунског клана”.

Пјевачице су се у судници појавиле у пратњи својих адвоката. Сједиле су једна преко пута друге и попријеко се гледале.

Судија Божидар Васић прво је дао ријеч Цеци Ражнатовић.

- Текст је малициозан, бруталан и базиран на лажима и клеветама. Имам сина и кћерку тинејџере и они нису заслужили да се тако нешто пише о њима, њиховој мајци и покојном оцу. Они су то тешко поднели и доживели смо душевну бол. Јелени Карлеуши се у животу нисам обратила ружном реченицом јер нема потребе да било кога вређам. Годинама трпим њене увреде, на њих јој нисам одговарала и дошло је време да се обратим суду. Имала сам проблема, бавим се јавним послом, као и тужена. Ово је директно каљање моје части и то јавно. Јелена Карлеуша је то писмо написала како бих се ја дискредитовала као личност - рекла је Ражнатовићева.

Затим је ЈК добила право на говор.

- Остајем при свакој написаној и изговореној речи. Није спорно да сам на свом Фејсбуку објавила  писмо које је упућено дотичној. Све је то тачно, а временом ћу то и доказати. Није ми био циљ да вређам, већ сам желела да се одбраним од њених пријатеља, кумова, сарадника јер су вређали част моје деце и породице. Сматрам да су ти људи то све радили у име тужиље. Сви ти људи баве се прљавим пословима. Јако ми је непријатно што се налазим у улози тужене, тужи ме особа која је осуђивана као најгори криминалац чији је покојни муж ратни злочинац, а најближи пријатељи припадници највеће злочинске групе.

Због дужине трајања процеса и непојављивања неких свједока суђење ће се наставити 6. фебруара 2013. године.

Одмах послије суђења, Карлеуша се огласила и на Твитеру гдје је написала:

- Изађох из суда. Судија: Шта Вас је увредило? Ц: Увредило ме је називање мог покојног мужа криминалцем. Судија: Истина зна да вређа.

Потом је објавила још један твит: Да ли Вам је познато или сте можда чули, прочитали,  чиме се бавио Ваш муж, Душан Спасојевић,Легија....? Ц: Није ми познато....Смех у судници

Подсјетимо, у децембру 2010.  Цеца Ражнатовић  је тужила ЈК у због отвореног писма објављеног на друштвеној мрежи “Фејсбук”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана