Цеца се посвађала са Мирославом

Глас Српске
Цеца се посвађала са Мирославом

Послије гласања за кандидата Дамира у "Пинковим звездама", Мирослав се побунио и рекао да је љут што су овог и претходног кандидата пустили, што је изнервирало Светлану Цецу Ражнатовић, пишу српски медији.

"Што си љут, што си подигао столицу?", бесно је одговорила Цеца, да би Мирослав рекао како је само желио да му да шансу да чују другу пјесму. У њихов разговор убацио се и Милан Калинић, који је рекао да је увијек на Цециној страни, али како сада мисли да Мирослављева прича има поенту. Међутим, Цеца не одустаје и наставља да се расправља. "ОК, али што је онда подигао столицу", рекла је пјевачица, док јој је колега Илић додао кратко: "Е нервираш ме!" "И ти мене", одговорила је Цеца и ту су прекинули расправу.

Када је кандидат отпјевао другу пјесму, жири ни даље није био задовољан, те се огласио и Харис Џиновић.

"У праву је Мирослав, морамо имати неки критеријум". Међутим, Цеца је поново имала коментар и рекла да ће то они између себе да ријеше. Да Цеци није добар дан примјећујемо и по томе што је након неколико кандидата замјерила и водитељу. "Од њега не можеш доћи до речи, прекидаш ме стално", рекла је Ражнатовићева озбиљним гласом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана