Цеца пјесмом зарадила за казну

Blic
Цеца пјесмом зарадила за казну

Светлана - Цеца Ражнатовић већ је сакупила 500.000 евра, колико износи трећа и посљедња рата коју треба да уплати у државну касу најкасније до краја маја 2013. године. И без новогодишњих ангажмана пјевачица од наступа има довољно пара за казну.

Фолк звјезда је због злоупотребе службеног положаја на челу ФК Обилић била осуђена на кућни притвор и милион и по евра новчане казне. Она је већ исплатила двије рате вриједне милион евра. Да јој проблем неће бити да уплати и трећу говори то да је наступајући у оквиру турнеје "Љубав живи" зарадила најмање пола милиона.  

Ни пјевачица ни њен продуцент Александар Милић не желе да говоре о њеним хонорарима. Међутим, наши извори у музичкој индустрији тврде да Цеца по клубовима наступа за суму између 10.000 и 15.000 евра. Она сама је потврдила да је задовољна учинком.  

"Година која одлази била ми је у пословном смислу веома успешна. Кад бих могла да бирам, пожелела бих да ми тако буде и у наредних 10 година, а приватно је било свега и свачега, пријатних и оних мање пријатних догађаја", рекла је.  

Мјесец дана након изласка из притвора, Цеца је започела турнеју наступом у Франкфурту. Имала је по два наступа у истом мјесту, па је тако послије два концерта у Немачкој, пјевала два дана заредом у Љубљани.  

Имала је три наступа у Бечу, а потом и по два у Диселдорфу и Цириху. У мају је пјевала у Паризу, Софију, Стокхолму, Котору и Минхену, а у јуну у Скопљу и Љубљани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана