Цеца одбранила Сузану Манчић

Aгенције
Цеца одбранила Сузану Манчић

Популарна "лото дјевојка" Сузана Манчић је у емисији код Александре Јефтановић открила колико је имала болних тренутака због приватног порно-снимка који је доспио у јавност, осврнувши се и на Северину, чија је порно афера изазвала највећу буру у јавности. "Супер је сада када могу да се смејем, али ми никако није било до смејања, а сигурно ни Северини није било тада".

Свака се бранила како је знала и умела, свака је изградила неки свој систем одбране", испричала је Сузана Манчић, преносе српски медији. Поменуто  је и да је Северина имала подршку невладиних организација у Хрватској, које су је браниле, док Сузана није имала подршку ни од кога и све је носила сама на својим плећима.
"Шта је било у Србији? Осврнимо се на наш менталитет. Да ли је неко рекао: "Све смо ми Сузана, Сузана издржи", као што је то био случај у Хрватској са Северином? Је л' неко тако јавно реаговао? Једино је Цеца, жена са којом никада кафу нисам попила, за новине изјавила: "Људи, поштедите жену, она има децу", рекла је Сузана Манчић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана