Цеца: Не испуњам љубавне фантазије

Агенције
Цеца: Не испуњам љубавне фантазије

Београд - Најновија у низу неоснованих тврдњи у вези са љубавним животом пјевачице Светлане Ражнатовић Цеце јесте повезивање ове пјевачице са албанским бизнисменом Ћазимом Османијем, са којим је прошле године у емотивну везу довођена и поп звијезда Наташа Беквалац, преносе агенције.

- Навикла сам да ме спајају са сваком особом која приђе да се фотографише са мном. Пошто сам уморна од свакојаких глупости и измишљотина које се о мени пласирају, заштиту ћу овога пута потражити на суду - рекла је Цеца.

Она се једва присјетила да је дотичног бизнисмена упознала на свом недавном наступу у Бечу, када је он у друштву своје дјевојке Манде и још једног пара из Сарајева пришао да се фотографише с њом.

- Свако може пожелети да освоји било кога на овом свету, али то не значи како медији треба да дозволе да неко без икаквих основа себе ставља у било коју врсту односа са мном или неком другом јавном личношћу коју чак и не познаје. Нисам ничија фонтана жеља и никоме не испуњавам љубавне фантазије - била је јасна фолк дива.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана