Ћазим у вези са Сандром Обрадовић

Агенције
Ћазим у вези са Сандром Обрадовић

Манекенка и бивша учесница ријалитија "Фарма" Сандра Обрадовић отпочела је тајну романсу са албанским бизнисменом Ћазимом Османијем, преносе медији у Србији.

Атрактивна плавуша је већ двије седмице на пропутовању с новим дечком, па су, иако своју везу скривају од очију јавности, виђени како уживају у његовом луксузном хотелу у Поречу, а затим како се коцкају у казину у Прагу који је такође у његовом власништву.
- После раскида веридбе са сестрићем Богољуба Карића Александром Недељковићем, Сандра је неко време била сама, а онда је преко блиске пријатељице упознала Ћазима, који јој се одмах свидео. Будући да она воли старије, а он познате личности, није им требало дуго да ступе у романсу, па су убрзо завршили у Поречу, у његовом хотелу, у којем су се одмарали неколико дана.

- После  тога су отпутовали у Праг, где су се коцкали у његовом казину, а Сандра се, случајно или намерно, одала фотографијом на "Фејсбуку" на којој држи шибице са знаком Ћазимовог локала - истиче добро обавијештени извор, који каже да је Ћазим Сандри у Бечу сада изнајмио стан, у којем борави с другарицом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана