Ћазим шутнуо Сандру

Агенције
Ћазим шутнуо Сандру

Таман када су сви помислили да се Ћазим Османи скрасио поред манекенке Сандре Обрадовић, са којом је провео читава два мјесеца у вези, шушка се да је бизнисмен послије заједничког љетовања у Шпанији ставио тачку на њихову љубав.

Иако се буквално нису одвајали неко вријеме, како тврде извори, Ћазим са Сандром није планирао ништа озбиљније.

- Ћазим и Сандра су два месеца провели заједно, у Бечу и Прагу, а затим и 10 дана на Мајорки. Када су се вратили са разноразних путешествија, он је решио да раскине. У старту је Обрадовићева знала да с њим може да има само летњу авантуру и ништа више од тога. Она се њему свидела само физички и ту је била у питању само страст. Након Мајорке, он је отишао у Беч, а Сандра се вратила у Београд. Неколико пута га је звала телефоном, али јој се он није јавио, да би јој касније послао поруку да је међу њима готово - прича добро обавијештен извор.

С обзиром на то да су Ћазим и бивша му љубав Манда неколико пута до сада раскидали, па се опет мирили, шушка се да је бивши пар у контакту и да постоји шанса да опет почну везу. Судећи по Османијевој изјави да ће се можда вратити старој љубави, очигледно је да је помирење на помолу и да сада све зависи од атрактивне Црногорке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана