Ћазим Османи лијечи тугу на ромским свадбама

Aгенције
Ћазим Османи лијечи тугу на ромским свадбама

Албанског бизнисмена Ћазима Османија, званог Феликс, недавно је оставила дјевојка Манда Поповић, па он од тада само излази и јури пјевачице! Иако није први пут да га Манда оставља, како пишу српски медији, ово је дефинитиван раскид.

Зато Ћазим сада и тугује више него обично. Утјеху тражи у фолкеркама, које и јесу његова слаба тачка. Тако је недавно, према ријечима очевидаца, на једној свадби у Бечу одмах сјео тик до пјевачице како би му пјевала. Загрљен са једним од сватова, Феликс је наручивао народне пјесме српских пјевача, које, иначе, обожава.

- Ћазим није био весео кад је дошао, али онда је попио неколико чашица алкохола и расположење му се поправило. Чим се мало окуражио, кренуо је да поручује пјесме. Све вријеме је гледао у не баш много познату пјевачицу и смјешкао јој се. У једном тренутку ју је чак и закитио парама - прича добро обавијештени извор са лица мјеста.

Судећи по томе колико га воле многе познате естрадне звијезде, сумњамо да је и обична свадбарска пјевачица остала имуна на њега. Само је питање да ли то може да утјеши Ћазима и да му

 надомјести изгубљену љубав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана