Ћазим не може без Наташе

Aгенције
Ћазим не може без Наташе

Откако је недавно Ћазима Османија оставила атрактивна Црногорка Манда Поповић, он не престаје да се скита и проводи са друштвом по клубовима широм Европе. Док је пословно боравио у Сарајеву, у тамошњој дискотеци "Колосеум" гостовала је Наташа Беквалац, и то није могао да заобиђе, пишу српски медији.

Како сазнајемо, био је веома срећан што је поново видио своју бившу љубавницу, која га те вечери уопште није констатовала. А с обзиром на то да је имала много проблема док је била у вези са њим, питање је да ли би му се уопште и јавила. Али, Ћазим има потпуно другачије мишљење.

- Да ме је видјела, сигурно би дошла да се јави и можда попије пиће са мном - рекао је убједљивим тоном Османи и додао:

- У Сарајево сам дошао десет дана прије њеног наступа. Имао сам неких пословних обавеза, али ми је било лијепо у граду. За Наташин наступ имам све похвале. Било је много људи и она је направила добру атмосферу, онако емоционално. Сједио сам у задњем дијелу клуба са већим друштвом, па мислим да она није ни знала да сам ту - правда нам се контроверзни албански бизнисмен, а на питање да ли је играо уз њене пјесме, додао је да игра само у коцкарницама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана