Бритни оптужује Бијонсе за неуспјех

Aгенције
Бритни оптужује Бијонсе за неуспјех

Поп пјевачица Бритни Спирс ове године објавила је нови албум, који није достигао очекивани успјех. Умјесто да разлог потражи у себи, Бритни је за све окривила Бијонсе.

Бритни Спирс је ове године издала свој осми по реду албум под називом "Бритнеџ Јеан", међутим, испоставило се да је ово најлошије пласиран албум у њеној каријери.

Пјевачица није жељела да разлог томе потражи можда у лошим пјесмама или својој екипи, већ је за свој неуспјех окривила Бијонсе и њен нови албум, који је за кратко вријеме постао најпродаванији албум на "Ај Тјунсу".

Извор близак пјевачици и њеном тиму рекао је како је Бритни убијеђена да је Бијонсе издала нови албум када и она само да би њој напакостила. Због тога је свима забранила да спомињу Бијонсе и њену музику.

Бритни је толико била бијесна када је Бијонсе без најаве објавила нови албум да је срушила свој компјутер и викала на свог оца да јој води каријеру у погрешном смјеру. Била је убијеђена да ће узети титулу поп принцезе за 2013. годину.

Спирсова се у самом врху поп сцене појавила 1998. године, захваљујући свом дебитантском албуму који је одмах заузео прво мјесто свих свјетских топ-листа. На њеном првом албуму "Бабџ Оне Море Тиме" радио је познати продуцент и текстописац Макс Мартин. Године 1999. нашла се на насловној страни магазина "Ролингстонс", а тог љета Бритни је започела и своју прву турнеју. У децембру те године кући је понијела и четири "Билборд" награде, а једна од њих је била и она за женског извођача године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана