Бритни напушта Дејвида

Агенције
Бритни напушта Дејвида

Славна пјевачица Бритни Спирс већ дуго размишља да остави свог садашњег момка Дејвида Лукада јер сматра да је незрео.

Бритни је само два мјесеца послије раскида са тадашњим вјереником и менаџером Џејсоном Тревиком упловила у везу с Дејвидом, која траје већ око годину. Међутим, како вријеме пролази, пјевачица се преиспитује да ли је с правим мушкарцем.

Она већ неко вријеме жели да остави Дејвида јер сматра да је пребрзо ушла у нову везу послије раскида вјеридбе. Ипак, тада је очајнички жељела да има некога поред себе.

- Мисли да Дејвид није довољно озбиљан и да треба да одрасте. У прошлим везама она је била та која је била размажена и незрела. Али сада се са пријатељима шали како је он њен трећи син - рекао је неименовани извор.

Исти извор тврди да је Бритни јако тужна, јер јој се Дејвид веома допада, али није сигурна да би могли завршити у браку.

- Одахнула је када је прошао Божић јер је страховала да ће је тада Дејвид запросити - казао је извор.

Бритни је имала неколико неуспјешних дугих веза, а свима је изгледало да је коначно пронашла срећу у љубави са Дејвидом. Чак се шушкало да је пјевачица прије новогодишњих празника предлагала Дејвиду да се вјенчају или ће у супротном ставити тачку на везу. Изгледа да нису пронашли заједнички језик јер Бритни све чешће спомиње како ће кроз живот даље кренути без Дејвида.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана