Брени поклон путовање на Бали

Aгенције
Брени поклон путовање на Бали

Боба Живојиновић, који је најавио да ће својој супрузи Лепој Брени поклонити егзотични поклон за 22 године брака, уручио јој је ваучер за егзотично путовање удвоје, пишу српски медији.

"Баш ме је обрадовао. За празнике нам синови долазе из Америке, али чим их будемо испратили, идемо и ми на пут. Остаћемо 18 дана и обићи Вијетнам, Бали и Тајланд", испричала је Лепа Брена.

Боба је својој драгој уручио поклон на свечаној вечери у ресторану. Позвали су најближе пријатеље да са њима прославе 22 године љубави, а у једном тренутку Боба је извадио коверат са поклон-ваучером. Брена се од срца насмијала и пољубила га, а он је одахнуо видјевши да је избор поклона био добар.

Уз вечеру и вино пријатељи су коментарисали да њих двоје и даље изгледају као заљубљени тинејџери и упитали су их који је рецепт за тако дуг и успјешан брак. Брена и Боба су почели да набрајају: разумијевање, толеранција, компромис... а онда застали, погледали једно друго и саучеснички се насмијешили. Четврти тајни састојак сачували су за себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана