Брена спискала 10.000 евра за фирмиране ципеле

Агенције
Брена спискала 10.000 евра за фирмиране ципеле

Лепа Брена је само на ципеле дала више од милион динара. Она је недавно посјетила Суботицу да би на распродаји набавила моделе реномиране италијанске куће "Прада".

- Брена је купила 12 пари ципела! На север Војводине морала је да крене јер у Београду не постоји могућност да се набаве оригинални модели тог италијанског произвођача обуће. За најскупљи комад издвојила је 2.200 евра, док је најбоље прошла са једним паром који је коштао "само" 360 евра. Рачун је на крају укупно износио око 10.000 евра - каже извор близак пјевачици.
Иако је ово износ од којег се многима врти у глави, фолк звијезда и супруга бившег тенисера Слободана Живојиновића обавила је одличну куповину јер би у Италији или Монте Карлу за сличне производе морала да одвоји пет пута више новца.

- "Прада" је у Србију стигла тихо без званичне рекламе. Пред крај прошле године отворен је на Корзоу у центру града италијански бутик обуће аутлет формата. Цијене су ниже за 70 одсто, што за наше услове, опет, није јефтино, али је јефтиније него на другом месту - закључује извор а преносе српски медији. Извор је навео да није сигуран да ли је пјевачица добила попуст на количину и славно име.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана