Босиљчићи музиком сметају комшилуку

Агенције
Босиљчићи музиком сметају комшилуку

Иван Босиљчић и Јелена Томашевић нису баш омиљени у згради у којој станују. Комшилуку највише смета гласна музика из њиховог стана, а и сједељке које често организују.

- Иван се уопште није променио откад се оженио. Њихова кућа је и даље као чекаоница. Стално им долазе пријатељи и седељке које праве трају до дубоко у ноћ. Некад и њих двоје запевају, али не бирају доба дана када то чине - каже  извор, који не жели да им се помиње име.

Иван је стан у центру Београда, у којем је провео момачке дане, пазарио само неколико дана прије него што се заклео на вјерност супрузи, пјевачици Јелени Томашевић. Он је искеширао цјелокупан износ од 100.000 евра за педесетак квадрата стамбеног простора, а већи дио новца зарадио је глумећи у Шотриним серијама, пишу српски медији.

Иван Босиљчић тврди да је потпуно промијенио начин живота и да то студентарија гласно пушта музику.

- С обзиром на то да имамо дете од годину дана, нисмо у могућности да правимо журке и гласно пуштамо музику. С пријатељима се углавном виђамо ван стана. Сматрам да је нормално да се у зградама у којима живи много студената и младих људи понекад чује гласна музика -  каже глумац.

Бањалучка филхармонија наступила у Банском двору

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана