Бора напушта »Пинкове звезде«

Агенције
Бора напушта »Пинкове звезде«

Рок пјевач Бора Ђорђевић из здравствених разлога спријечен је да у наредном периоду настави са снимањем најпопуларнијег шоу програма на ТВ Пинк "Пинкове звезде".

"Жеља продукције је била да нови члан жирија буде Жељко Јоксимовић који ће својим изванредним искуством и популарношћу допринети квалитету нашег шоу програма. Жељко је без речи прихватио овај ангажман и ми му се на томе захваљујемо", пише Курир.

Музичар Жељко Јоксимовић истиче да је у овом тренутку најважније да фронтмен "Рибље чорбе" буде што прије добро.

"Бора је мој велики пријатељ са којим сам поделио неке од најлепших тренутка у животу. Био је и гост на мом концерту у Скопљу ове године, а то се не заборавља. Пинк је кућа са којом сарађујем од самог поцетка своје каријере и драго ми је што могу да помогнем да се шоу несметано настави, јер би то свако са задовољством учинио. Чланови зирија су моји пријатељи који одлично раде свој посао и остаје само да заједничким снагама изаберемо најбоље, док Бора не оздрави, а то ће надам се бити што пре", изјавио је Јоксимовиц.

Популарни пјевач је већ прионуо на посао и ове недјеље га очекују прва снимања најомиљенијег шоу програма за таленте у региону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана