Боки 13 смршао да би се борио за људска права

Блиц
Боки 13 смршао да би се борио за људска права

Међународна асоцијација за људска права именовала је контроверзног македонског шоумена Бојана Јовановског (30), алијас Бокија 13, за свог предсједника.

Гледали смо га у ријалити програмима, пјевао је, снимао спотове, држао концерте... Увијек је био одјевен као жена, нашминкан. Најављивао је и операцију промјене пола, уградио је силиконе, у лице убризгавао ботокс и хијалурон, фарбао је косу, а на друштвеним мрежама се хвалио луксузним животом и женским ципелама свјетских робних брендова. Међутим, решио је да се промјени и посвети озбиљним стварима. Смршао је, префарбао косу.

- Повукао сам се из естрадног блата. Постао сам председник невладиног удружења за људска права. Делујемо у сарадњи са Европском унијом и радимо на најрањивијим социјалним случајевима. Поносан сам што радим нешто што ме испуњава. Ми смо проевропски оријентисани и волео бих да сви људи схвате да ми с Балкана нисмо сељаци и примитивци - рекао је за „Блиц" Боки 13. А из удружења су нам потврдили да је Боки 13 њихов главни промотер.

- Бојан Јовановски је промотер људских права у правом смислу те речи. Сматрамо да ће он најбоље моћи да помогне људима да се боре за своја права јер је и сам прошао кроз ту борбу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана