Бојани нови дечко купио мерцедес

Aгенције
Бојани нови дечко купио мерцедес

Бојана Рајић, ускоро и званично бивша супруга Владимира Стојковића, од краја новембра је у тајној вези са ожењеним мушкарцем, који је обасипа скупоцјеним поклонима, пишу српски медији.

- Бојана је две седмице у вези са једним добростојећим господином, који има 45 година и пореклом је из Бијелог Поља. Једно време живео је у Подгорици, па се преселио у Београд. Често због посла путује у Шпанију, Јапан, Дубаи... Ожењен је и има двоје деце. Дао јој је 25.000 евра да купи аутомобил, а она је отишла у Ниш и пазарила половни "мерцедес" А класе - открива саговорник медија. Он наглашава да по физичком изгледу није Бојанин тип мушкарца, али да финансијски изузетно добро стоји.

- Има велики ожиљак на лицу и нема један прст. Новчано јој је помогао око бутика који би ускоро требало да отвори. Његова жена не сумња да је вара, а са Бојаном се састаје само на одређеним местима. Недавно су седели у ресторану "Доријан Греј". Прва је дошла и чекала га је око 15 минута, а кад се појавио - пољубили су се. Били су баш присни и држали се за руке, а на његовој се сјајио златни "ролекс". Остали су нека три сата. Она је прва изашла, а он неколико минута касније. Сјео  је у "ренџ ровер" и одвезао се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана