Бојана се проводи, а сина оставила баби

Aгенције
Бојана се проводи, а сина оставила баби

Владимир Стојковић био је пред нервним сломом кад је сазнао да је Бојана Рајић оставила њиховог двоипогодишњег сина Лава на чување својој мајци, која има више од 70 година и једва се креће. А све то да би изашла у провод. Њена мама имала је двије операције кољена, због чега је оба пута лежала у болници у Цириху по мјесец дана, тако да је Стојке био љут кад је од дадиље сазнао гдје му је син, пишу српски медији.

- Стојке је већ данима у карантину, јер је имао неколико утакмица заредом. Кад је у петак позвао једну од дадиља да види шта Лав ради, јер само с њима комуницира, одлепио је. Рекла му је да има слободан дан и да је Лав код бабе и деде, а да је Рајићева изашла у ноћни провод. Владимир је одлепио јер зна да се Бојанина мама после две операције колена једва креће и да не може да брине о тако малом детету. Бојана скоро свако вече излази по ноћним клубовима и враћа се кући у зору - рекао је Стојкетов близак пријатељ и додао:

- Он је у налету беса разбио телефон. Био је немоћан да било шта уради јер је у карантину. Боли га што се, како он мисли, Бојана не посвећује довољно детету. Дадиље га воде у вртић и доводе кући, једна од њих спава с малим Лавом, а кад Бојана отпутује, дете буде код њих по неколико дана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана