Блонди због Буторовића напустила Партизан

Агенције
Блонди због Буторовића напустила Партизан

Атрактивна старлета Нада Ђукић, познатија као Блонди, била је талична фудбалском клубу Војводина. Она је из ложе пратила тријумф играча из Новог Сада над Партизаном усред Београда и радовала се као прави ватрени навијач кад је лопта два пута завршила иза леђа голмана Стојковића. И то не би било ништа чудно да она доскора није била вјерни фан тима из Хумске, пишу српски медији.

- Блонди је дошла како би уживала у утакмици и веровала је да ће бити нерешено, пошто и даље подржава Партизан, али кад је Воша постигла два гола, није могла да сакрије своју све већу приврженост Новосађанима. Свима из ложе је било чудно што се жестоко радовала у моментима кад су црвено-бели тресли Стојкетову мрежу, пошто сви знају колико је била наклоњена Партизану, али она није превише обраћала пажњу на то - открива саговорник, који је  био на мечу.

Позвали смо Блонди и она нам је открила откуд љубав према екипи из Новог Сада.

- За Војводину сам почела да навијам само због председника тог клуба Бате Буторовића, кога обожавам. Само због њега сам почела да се појављујем на њиховим утакмицама и испоставило се да сам им веома талична - каже  Блонди, која је с Батом и пријатељима прославила тријумф.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана