Бити Сека Алексић није срамота, нисам Штрумфета преко везе

Agencije
Бити Сека Алексић није срамота, нисам Штрумфета преко везе

Бити Сека Алексић није срамота, написала је на Твитеру фолк пјевачица која у другом дијелу „Штрумфова” позајмљује глас Штрумфети, а послије прозивке неких глумаца, предвођених Слободаном Стефановићем, једним од Штрумфова.

- Драги Слободане, сасвим је нормално у свету да јавне личности гостују у таквим пројектима. Ако је један Драган Вујић Вујке прокоментарисао да сам синхронизацију одрадила као професионални глумац, он који се годинама бави тим послом, не видим места полемици. И на крају, драги мој Слободане, бити Сека Алексић није срамота. На крају, када ја о некоме причам, ту су увек и адекватни аргументи, па те најљубазније молим да откријеш по чијој сам то директиви, како рече, постала део пројекта - написала је Сека.  

Певачица је констатовала да она нема појма ко је Слободан, као ни цјелокупна јавност, и да ће му овај окршај с њом ићи у корист јер ће постати препознатљив, и то као глумац који је прозивао Секу, а навела је и да очекује да га види у риалитију „Фарма 5”.  

Послије неколико сати, Сека је у отвореном писму навела да је Стефановић добар глумац и господин чије је представе гледала и закључила је да треба да се стиди што је о њој тако говорио.

- Нити сам лопов, нити преварант, нити сам икада радила нешто непристојно, због чега би се било ко постидео. Напротив, одем често до Позоришта на Теразијама, где ти глумиш, па је овде једино срамота да такав глумац говори на тај начин о једној жени - истакла је Сека.

У Петак по подне пјевачица је у мноштву осврта на Слободанове замјерке тврдила и да је е на прес конференцији поводом „Штрумфова 2” добила подршку неких глумаца који су синхронизовали цртани филм и да су замјерили Слободану због предрасуде да фолк пјевачице не би требало ангажовати као глумице.  

Сви штрумфови
Сека је позајмила глас злоћи Векси, како се у наставку Штрумфова зове Штрумфета.
Главне ликове синхронизовали су још: Драган Вујић Вујке, Мина Лазаревић, Слободан - Бода Нинковић, Милан Антонић и Милан Тубић, Слободан Стефановић.

Захвалила и суздржанима
- Хвала свим глумцима на подршци, Мини Лазаревић, Боди Нинковићу, Николи Булатовићу и Марку Марковићу - написала је Сека на Твитеру послије конференције на којој су јој продуценти стали у одбрану.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана