Бијонсе избачена из пирамида због непристојног понашања

Aгенције
Бијонсе избачена из пирамида због непристојног понашања

Иако је обожавају милиони и носи назив Краљица Б, поп дива Бијонсе није успjела да фасцинира човjека који је познат као египатски Идијана Џоунс, који тврди да је пjевачицу протерао из примадиа због њеног "глупог и непристојног понашања".

Захи Хавас, бивши египатски министар антиквитета, тврди како је био разочаран Бијонсином посjетом Египту 2009. године.

Током њене турнеје, пjевачица је обишла Египатске пирамиде у друштву Захи Хаваса. Но, према писању "Хафингтон поста", контроверзни археолог није имао лијепе ријечи о пјевачици, рекавши локалном новинару како је она "глупа особа која ништа не разумије".

У новом интервјуу Хавас тврди да је пјевачица и закаснила на обилазак пирамида.

"Већина људи које водим у обилазак су врло пријатни и дружељубиви, али ова дама...", рекао је бивши министар антиквитета.

"Иако је закаснила у обилазак није жељела да се извини због тога, што сматрам основним знаком културе", рекао је археолог.

Прави проблем је настао јер су и Бијонсе, али и Хавас имали своје фотографе, па када је Хавасов фотограф кренуо да слика, Бијонсино обезбјеђење је одмах реаговало рекавши да они одређују ко ће сликати, кога и када.

Тада је Хавасу прекипело и према његовим ријечима дословце их је избацио из пиармиде.

Међутим, Бијонсе је одмах дематовала ову причу, рекавши да се овако нешто никада није догодило.

Контроверзни Хавас је тренутно под истрагом Сједњинех држава да је нелегално примио новац од National Geographica и дозволио снимање пирамида и осталих археолошких локалитетиа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана