Берчек пијан терорише комшије

Агенције
Берчек пијан терорише комшије

Легендарни глумац Александар Берчек у Србији је познат као глумачка легенда, али га житељи села Мала Ремета, у подножју Фрушке горе, знају као особу која има проблеме са алкохолом те их свакодневно терорише.

Један од медија из Србије посјетио је село и направио репортажу са комшијама, који су огорчени због понашања глумца, тврде да је по цијели дан пијан и да у таквом стању псује и бахато се понаша.

- У суботу је од јутра пио ракију са комшијом, а онда је узео тример да сече траву и тетурао се. Колико је био пијан, на крају је тримером прешао да коси асфалт и када је схватио шта ради, бацио је алат и отишао да спава. Његово понашање је заиста неподношљиво, немамо мира због њега - препричава комшиница која није жељела да се представи. Ни Берчеков комшија Р. Р.  нема ријечи хвале за легендарног глумца.

- Он вози џип, који кад је пијан, а то је често, остави насред пута, па нико не може да прође. Када је у алкохолисаном стању, уђе у сеоску продавницу, виче и бахати се. Не чека ред као остали, већ викне: "Мала, ево паре, дај хлеб". Смеће баца у ливаду поред, гаји свињу - каже комшија Р. Р.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана