Бекута хистерисала на снимању емисије

Агенције
Бекута хистерисала на снимању емисије

На снимању "Грандовог", новогодишњег програма, атмосфера у студију била је весела а пјевачи су се махом загријавали уз коју чашицу више. Сви су били одлично расположени, пијани и разуздани.. и нико није имао разлог да се крије осим изгледа Ане Бекуте.

Наиме, како пишу српски медији, Бекута је своју љубав према чашици покушала да сакрије, па је се видно изнервирала када је опазила да је папарацо слика у току конзумације жестоког пића.

- Она је седела и углавном "цепала" жестину. А онда одједном, ничим изазвана, као да није схватила да су новинари и фотографи ту били све време, устала је и кренула у хистерију.

Није било право "госпођи министарки" што је сликају док се опија - рекао је један од новинара који се нашао на лицу мјеста, и додао:

- Иако нисмо мислили да је то нешто страшно, с обзиром на то да су те вечери углавном сви пили и веселили се, Ану Бекуту је то изгледа баш погодило. Чим је опазила да је сликају уследила је салва увреда на рачун новинара, тако да су касније сви гледали да јој не прилазе превише близу - рекао је овај извор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана