Бањалучка старлета Слађа Гудураш улази на »Фарму«!?

ekskluziva.ba
Бањалучка старлета Слађа Гудураш улази на »Фарму«!?

Остало је још само два дана до почетка Фарме. Све је већи број имена која се доводе у везу с Фармом 5, а како сазнајемо боје старлета у овој сезони, уз Аву Карабатић и Анастасију Буђић, браниће и атрактивна Бањалучанка Слађа Гудураш.

Извор близак старлети за наш портал открива како је она већ потписала уговор, још прошле седмице и да ће у недјељу 1. септембра ући у пету сезону серијала "Фарма".

За оне који не знају Слађа Гудураш је позната по томе што је имала главну улогу у споту за пјесму 24/7 Хустле коју изводи репер Јуице, а такође се појавила у споту Саше Матића за пјесму Реци брате.

За себе каже да обожава сликање, ноћни живот и друштвене мреже. Прије него што се "прославила" радила је у Хитној помоћи као медицинска сестра. Тренутно живи у Београду гдје ради у једној клиници за естетску хирургију.

Ту није крај, Слађа је пред улазак на Фарму снимила и дует с Јуице-ом. Пјесма се зове „Воли ме", снимљен је и спот за њу, а који би свјетлост дана требао угледати још док Фарма није почела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана