Бамби мјеркао Милицу Тодоровић

Агенције
Бамби мјеркао Милицу Тодоровић

Фудбалер Зоран Тошић, познатији као Бамби, репризу Нове године дочекао је на наступу Милице Тодоровић у познатом београдском клубу. И ништа ту не би било чудно, да те ноћи није био без дјевојке Јоване Гајић, а при томе није скидао поглед са Милице, са којом такође није био њен дечко, кореограф Милош Пауновић.

Док је Јована била у Инђији са својом породицом, фудбалер ЦСКА Москва је са пријатељима прослављао почетак 2015. године и коментарисао Милицу како добро изгледа.

- Бамби је на почетку вечери, питао менаџере локала да ли је ту њен дечко. Када су му рекли да није, одмах је почео да гледа у Милицу, како би јој ставио до знања да му се много свиђа. Друговима је све време причао да је одушевљен Милицом и да супер изгледа, а она је приметила да Бамби не скида поглед са ње - каже извор са лица места, а преносе медији у Србији. Иначе Бамби се развео прије више од годину од супруге Дијане са којом има двије кћеркице Ниу и Ину. У браку је био од 2007. године, а познат је по томе да за медије не воли да прича о свом приватном животу. Његова нова изабраница је Јована Гајић из Инђије, с којом је у вези мање од годину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана