Баја чека друго дијете

Агенције
Баја чека друго дијете

Фолкер Недељко Бајић Баја поново ће постати тата, јер је његова супруга Ивана у другом стању! Пјевач је прије двије године добио сина са деветнаест година млађом дјевојком коју је упознао на снимању свог спота "Мокра до коже".

 Њихова љубав била је на први поглед, али се Бајић трудио да своју изабраницу не излаже медијима. Иако је Баја од оних који своју приватност држе у строгој тајности, па је крио и рођење свог првог дјетета, медији у Србији су убрзо објавили да се Ивана породила у београдској клиници "Народни фронт". Овог пута фолкер се пред пријатељима похвалио да ће се поново остварити у улози оца.

- Разговарали смо о наступима, турнејама, а онда се похвалио да са Иваном чека друго дете - открива извор близак пјевачу.
Покушали смо да ступимо у контакт са Бајом, али су сви бројеви телефона познати редакцији били недоступни. Овај популарни пјевач, који већ дуже вријеме живи у Аустрији, родом је из Шипова а иза себе има 11 студијских албума. Познат је по томе што је велики миљеник жена, али такође га ни жута штампа није мазила па се неријетко спекулисало да припада геј популацији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана