Ава Карабатић: Никад нисам погледала порнић, само еротске филмове

24sata.hr
Ава Карабатић: Никад нисам погледала порнић, само еротске филмове

Када су Аву Карабатић новинари портала 24sata.hr питали да ли сматра да је порнографија штетна, она је рекла да никада није погледала ниједан порно филм и да више преферира еротске филмове.

Такође, она је рекла да сматра да конзервативни политичари нису онакви какве их виђамо на телевизији јер је, како каже, посао једно, а приватно друго.

Старлета и учесница “Сурвајвера” је у интервјуу за поменути портал отворено рекла и шта мисли о сексуалности, политичарима и геј популацији.


“Живимо у свијету у којем су подјељена мишљења и у којем је секс још увијек табу тема. Мислим да је итекако потребно сексуално васпитање јер ми је тешко да читам како је неко дијете добило дијете. Потребно је дјецу од петог разреда едуковати о сексологији”, објаснила је Ава.

Овом приликом старлета је рекла да нема ништа против хомосексуалаца. Она је рекла да јој је дијете геј, подржала би га у свему али исто тако није сагласна са јавним парадирањем, уколико се у томе претјерује. “Благословена сам што волим мушкарце”, рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана