Анин дечко заводник

Агенције
Анин дечко заводник

Нови дечко Ане Ивановић Бастијан Швајнштајгер, у тренутку када се смувао са нашом тенисерком, још је био у вези са дугогодишњом дјевојком Саром Брандер. Наиме, он је упловио у романсу са десетом тенисерком свијета средином јула, а само десетак дана касније са дјевојком с којом је живио седам година отпутовао је на одмор у Дубровник.

Како пишу њемачки медији, он се и 27. августа са Саром појавио на рођендану своје мајке. Ако се све то сагледа, испада да је нови капитен њемачке фудбалске репрезентације дуже од мјесец сједио на двије столице. Мало је био са Аном, мало са Саром, али је ипак на крају одлучио да уплови у везу са најљепшом тенисерком на свијету.

Убрзо након што је прославио мајчин рођендан, он је раскинуо са Саром и отпутовао код Ане у Њујорк. Швајнштајгер је у Велику јабуку одлетео у друштву кошаркаша Штефана Хамана. Тамо је присуствовао Фешн вику, за који је вријеме издвојила и Ивановићева, која је тамо била због US опена. Том приликом је и забиљежена њихова прва заједничка фотографија, која је обишла свијет и заинтригирала јавност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана