Андрија пазарио стан од 200.000 евра

Агенције
Андрија пазарио стан од 200.000 евра

Андрија Милошевић недавно је на Бановом брду купио стан од 120 квадратних метара, а за тај луксуз издвојио је 200.000 евра, пишу српски медији. Да популарни глумци и немају тако мале хонораре најбоље се види из Андријиног примјера.

Наиме, глумац је некретнину која се налази у близини Хиподрома мјеркао мјесецима, све док није донио коначну одлуку да је пазари. Према ријечима извора блиског Андрији, познати Црногорац уредиће нови дом по свом укусу, па је већ ангажовао мајсторе да би се што прије уселио.
- Андрији се смучио подстанарски живот који је водио годинама. Живео је за дан кад ће имати свој кров над главом у Београду. Није баш планирао да да толики новац за стан, али овај му се толико допао да није могао да му одоли. Иако му је најбитније било да има своју гаражу и терасу, највише му се свидео џакузи у купатилу, без обзира на то што није од оних људи који желе луксуз по сваку цену. Ипак, пре него што је капарисао стан, често га је обилазио са својим пријатељима и саветовао се с њима како би био сигуран да неће омашити у избору - прича овај извор и додаје да ће се глумац у стан уселити са својом дјевојком Сандром Томић, с којом је у озбиљној вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана