Aндрија Милошевић се жени!

Агенције
Aндрија Милошевић се жени!

Познати глумац обећава да ће се оженити до краја сљедеће године јер му је вријеме да постане тата, преносе агенције.

Ипак, овај шармер каже да му је сада приоритет глума и да би, за једну улогу коју жели, био спреман да уради све.

- Због добре улоге шетао бих у црвеним тангама. Улога захтева да будете и наркоман и мафијаш, па и неки лудак који шета у тангама улицом. Све је питање доброг сценарија - каже Aндрија за “Курир”.

Професионализмом се оправдава и то што више нема ону линију коју памтимо из доба “Сурвивора”, јер је због улоге вође терористичке организације “Црвене бригаде” коју игра у италијанском филму “Трилогија седамдесетих” морао да “сачува” које кило вишка.

- Када сам почео да радим филм, угојио сам се. Килажу сам морао да одржавам јер нисам смео нагло да смршам. Људи ме критикују због тога и кажу ми да сам лепши кад сам мршавији. Знам то, али сам велики гурман - признаје Aндрија Милошевић.
Познати глумац је тренутно окупиран серијалом “Први глас Србије”, али и представом “Тамо и овде”, за коју каже да је логичан наставак серије “Певај брате”.

- Створили смо своју публику која долази да нас гледа како би се растеретила и насмејала. То радим с врло малим буџетом, паре ми нису приоритет. То је начин да сачувамо комедију. Обилазећи разна места по Србији и шире обављамо једну мисију очувања позоришта. Управо због тога су на свим представама сале испуњене до последњег места и имамо 30 реприза у два месеца, што је фантастично! - каже Aндрија за “Курир”, али признаје да прижељкује да уплови у мирну луку и створи свој дом.

- Тренутно сам много заузет, тако да чекам да ми прође овај период и завршим све представе које сам започео. Стварно бих волео да створим себи породицу јер ми је то у овом тренутку највише потребно. Остварио сам неке своје жеље, имам каријеру која траје 17 година, дакле пола свог живота сам радио - закључује Aндрија Милошевић уз објашњење да је “емотивно стабилан” и обећање да ће се “оженити до краја следеће године”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана