Андреана Чекић се потукла са љубавником, морала отказати концерт

kurir.rs
Андреана Чекић се потукла са љубавником, морала отказати концерт

Пјевачица Андреана Чекић потукла се у сриједу увече с љубавником Марком Милошевићем у хотелу у Црној Гори, па је због задобијених повреда морала да откаже наступ у дискотеци у Будви, гдје је требало да пјева.

Према сазнањима Курира, сукоб звијезде “Гранда” и њеног изабраника био је толико жустар да је особље хотела морало да реагује и смири страсти. Готово сав инвентар у њиховом апартману био је поломљен, а вика и дрека чула се све до улице. Током туче, Андреана се случајно посјекла по нози и морала је да потражи помоћ љекара. Све то се дешавало непосредно пред почетак наступа, када су њени музичари увелико стигли у клуб препун људи који су је нестрпљиво чекали.

“Андреана је имала напад љубоморе због тога што је посумњала да је Марко вара. Прво је почела да га напада, вријеђа и псује, а онда да га гађа буквално свиме што јој је пало под руку. Он је покушао да је уразуми и смири, али је свако његово правдање у њој будило све већи бијес. Можете да замислите колико је била разуларена када је успјела сама да уништи намјештај, поломи столице и да развали намјештај у соби”, прича извор београдског листа близак пјевачици и објашњава како је зарадила посјекотине.

“Док је бацала ствари, случајно се оклизнула и пала. Ногом је закачила разбијено стакло на поду и расјекла се. Било је много крви, рана је изгледала језиво. Она је крв спрала водом, па је отишла до љекара, гдје су јој ставили завој”, каже извор.

За то вријеме, менаџер клуба, али и Андреанини музичари покушавали су да добију пјевачицу, али се она није јављала. Након неколико сати, Чекићева се на Инстаграму извинила онима који су дошли да је слушају и објаснила да се расјекла али, наравно, није рекла како и зашто.

“Извињавам се мојој публици и, наравно, локалу у Будви, али не могу да наступам вечерас јер сам расекла ногу. Хвала свима на разумевању, волим вас”,  написала је она.

 

Подсјетимо, и Андреана и њен љубавник и даље су законски у браку, он с Марином Милошевић, с којом има кћерку, а она са клавијатуристом Иваном Миладиновићем. Маркова жена огласила се у медијима и рекла да је пјевачица “отимачица мужева”.

Курир је звао Андреану за коментар, али она није одговарала на њихове позиве и поруке.

Андреана и њен још увијек законски муж Иван нису у добрим односима, а пјевачица га је оптужила да се с Марином договорио да је униште, а крајем прошле године објавила је да зна да ју је он варао.

“Требало ми је баш много времена да спознам да ме муж вара. Немамо контакт, не чујемо се, а развод је и даље у току и једва чекам да се то деси. Трпела сам психичко малтретирање, није ме нападао физички. Жена као жена се увек нада да ће бити боље и када схвати да није тако, онда идеш даље и трудиш се да оставиш то за собом”, рекла је Андреана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана